Sharks Security este o societate licențiată în domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanică de peste 8 ani, care oferă consultanţă, proiectare, instalare, service şi mentenanţă pentru:

Importăm, comercializăm și montăm sisteme și echipamente de marcă, având ca parteneri de afaceri cele mai renumite firme în domeniu, care reprezintă garanția produselor nostre. Avem implementat şi menţinem un sistem de management al calitaţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001:2008.

Echipa noastră este formată din ingineri proiectare, ingineri instalare şi tehnicieni în curenți slabi, adevăraţi profesionişti, cu o bogată experiență tehnică, autorizați de Politie conform prevederilor art. 34 din Legea 333/2003, pentru a proiecta, instala și întreține sisteme de alarmare împotriva efracției şi autorizaţi de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.

Misiunea noastră este aceea de a răspunde nevoilor clienților noștri, furnizându-le servicii de cea mai bună calitate, aceștia aflăndu-se în centrul sistemului nostru de lucru și acțiune.

Sharks Security işi propune să devină unul dintre principalii pioni pe piaţa de profil, punând un accent deosebit pe dezvoltarea de parteneriate pe termen lung atât cu clienţii cât şi cu furnizorii.

Orientare catre client: Ne propunem să le oferim clienţilor noştri mai mult decât rezolvarea promptă şi sigură a cerinţelor şi necesităţilor de siguranţă. Dorim să îi ajutăm să folosească la maximum beneficiile tehnologiei.

Integritatea profesională: Fără exceptie, oferim servicii la cel mai inalt grad de profesionalism, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă clientilor noştri. Pentru realizarea acestui lucru, ne facem meseria respectând cele mai înalte standarde de responsabilitate faţă de clienţi.

Respect: Deoarece dorim să dezvoltăm relaţii de parteneriat pe termen lung, considerăm că respectul este o condiţie absolut necesară pentru realizarea acestui lucru. Prin urmare ne respectăm clienţii prin oferirea de produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, prin corectitudinea în fixarea preţurilor, prin flexibilitatea nostră vis-a-vis de dorinţele si necesităţile lor şi prin oferirea de soluţii personalizate. Desemenea, ne respectăm furnizorii deoarece suntem conştienţi de faptul că aceştia reprezintă o parte importantă din garanţia produselor nostre. Nu in ultimul rând, respectul nostru se rasfrânge şi asupra angajaţilor, punând accent pe continua lor dezvoltare profesională şi motivare.

Pasiune: Ne iubim activitatea şi de aceea o facem cu cea mai mare dedicare posibilă. Deoarece munca este o parte esentială a vieţii nostre, dorim să o facem cu plăcere şi bucurie. Prin urmare "îmbinăm utilul cu plăcutul".

Spirit de echipă: Avem nevoie de spirit de echipă deoarece activăm într-un domeniu în care cooperarea este cheia performanţei. Avem convingerea că am construit o echipă profesionistă, puternică şi unită orientată mereu către clienţi.

Licenta Aut_inceniu-intalare Aut_incendiu-proiectare Srac Iqnet
Paradox Teletech AVTech Soyal DSC Elmes Nice Global Fire Bentel Samsung Commax