Bariere auto şi control acces parcări

Bariere auto şi control acces parcări - distribuţie, instalare, service şi mentenanţă.

Barierele auto reprezintă soluţia ideală pentru controlul traficului în zone precum parcările publice, parcuri auto, parcări rezidenţiale, curţi comune sau intrări private. Alegerea modelului de barieră automată depinde de lăţimea pasajului de trecere şi de scopul utilizării. De regulă un sistem de barieră auto este format din:

 • Corp motor şi centrală de comandă. Sunt protejate de un înveliş exterior din diferite materiale, în general din oţel inox pentru a rezista şi în condiţii meteo critice, cum ar fi de exemplu în zone cu trafic intens sau în apropierea mării. Motorizările sunt disponibile atât cu alimentare de 230 V cât şi alimentare de 24 vdc, pentru a garanta funcţionare şi siguranţă optimă, fiind ideale în cazul automatizărilor pentru parcări private sau publice cu trafic intens pe timpul zilei. Există mai multe soluţii disponibile, cu centrală încorporată, care se diferenţiază în funcţie de lungimea braţului şi tipologia cutiei de protecţie pentru corpul motor şi centrală, pentru a controla toate tipologiile de trecere, de la cele de mici dimensiuni cu deschidere rapidă a barierei, până la dimensiuni de 8 mt. În caz de black out funcţionarea este garantată de bateriile opţionale din interiorul motorului. Deasemenea, oferim soluţii şi pentru alimentarea solară a barierelor.

 • Transmiţător.

 • Fotocelule.

 • Dispozitiv de semnalizare cu lumină intermitentă.

 • Selector cu cheie sau digital.

 • Alte accesorii opţionale. Baterie cu încărcător încorporat, dispozitive luminoase de semnalizare pentru fixare pe braţ, benzi reflectorizante, suport reglabil pentru braţe, kit de alimentare solară, bandă de protecţie antişoc, grătar de aluminiu pentru ataşarea pe braţ, etc.

Sistemul de control acces şi taxare parcare. Sistemul prezentat este de tip stand-alone, ceea ce înseamnă ca informaţiile sunt scrise în memoria cartelelor, iar cablarea terminalelor între ele nefiind necesară. Elementele principale ale sistemului sunt:

 • Terminal intrare. Acesta are rolul de a elibera cardul de parcare la intrare, de a controla 1 sau 2 bariere cu inter-blocare şi de a controla fotobarierele.
 • Terminal de plată cu operator. Acesta este compus din PC şi software, cititor de carduri, unitate de afişare informaţii, modul de control a 1sau 2 bariere cu inter-blocare şi control al fotobarierelor. Deasemenea, este capabil să emită rapoarte complexe. Se poate conecta la o imprimantă fiscală.
 • Terminal ieşire. Este un dispozitiv de citire şi reţinere a cardului de parcare la ieşire.

Auxiliar, mai sunt disponibile terminale informaţionale care prezintă date cu privire la timp de intrare, durată parcare şi cost, dar şi terminate de discount pentru înregistrarea discount-urilor de plată programate (utilizabile în magazinele/unităţile din cadrul parcărilor).

Tot aparţinând de controlul accesului pentru parcări prezentăm:

 • Stîlpi cu acţionare mecanică pentru parcări.
 • Stălpi cu acţionare automată pentru parcări.

Paradox Teletech AVTech Soyal DSC Elmes Nice Global Fire Bentel Samsung Commax